Cukr a sůl
Jaké vlastnosti má cukr a sůl, zda jsou rozpustné ve vodě a co se s nimi děje po zahřátí?
My jsme žáci 3.B
do školy se těšíme.
Vyrábíme, čteme, píšeme,
počítáme, kreslíme a
v tělocvičně řádíme.
Dovádíme s kamarády,
navzájem se máme rádi.
Jaké vlastnosti má cukr a sůl, zda jsou rozpustné ve vodě a co se s nimi děje po zahřátí?
Dne 17. října se naši žáci 3.B vydali na neobyčejný výlet do místní Mýdlotéky do Zářecké Lhoty.
Listové těsto, jablka, skořice, rybízová marmeláda, vajíčko na potření a cukr na posypání. To jsou ingredience, které potřebovali kuchařky a kuchaři ze 2.B, na voňavá a výborná jablka v županu. Všichni jsme si moc pochutnali.
Konec školního roku si žáci 2.B zpestřili návštěvou svého zvířecího kamaráda ve škole.
Naše škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze taková cookies, která jsou nezbytně nutná pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb, a u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies). Pravidla cookies